logo

     blog
 

Black Friday komt eraan, de feestmaand komt eraan. Allemaal leuk leuk leuk! En het duurt veel te kort, maar soms ook veel te lang als we naar de portemonnee kijken. Omdat het veel te kort duurt gaan wij vanaf heden tot en met januari 2020 acties houden. En om te beginnen omdat het dure dagen zijn geven wij tot en met januari 2020 op de woensdag middag korting! Wanneer u bij ons tweedehands LEGO komt graaien op woensdag middag tussen 12.00 en 17.00 uur, krijgt u 20% korting op deze LEGO. 
Nou dat is lekker meegenomen he?En ook op woensdagmiddag staan de koffie/thee/lekkers en onze medewerkers (en natuurlijk de hopen LEGO, nieuwe LEGO onderdelen, LEGO sets) voor u gereed. 
Adres:Schuttersstraat 25Beek (Limburg)Kunt u de locatie niet vinden? Kijk uit naar het logo van de hond op ons pand, deze is namelijk niet te missen!!!Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig!10 minuten loopafstand van station Beek-Elsloo.

tenor 2
Morgen en overmorgen is het zover! Ons gloednieuwe Lego pand wordt geopend!
De vele diverse nieuwe setjes met legoparts hangen klaar! En de rekken zijn gevuld met de allernieuwste lego sets tegen zeer aantrekkelijke prijzen!
Daarnaast is er meer dan genoeg tweedehands lego aanwezig om lekker in te graaien en uw onderdelen ertussen uit te zoeken!
Speciaal voor dit openingsweekend hebben wij diverse extraatjes. Zo zal er een heuse minifiguur zo weggelopen uit StarWars voor de kinderen aanwezig zijn waarmee ze op de foto kunnen gaan.
Zolang de voorraad strekt staat er een heerlijk stuk taart klaar voor elke bezoeker, en voor de eerste honderd kopende klanten voegen wij een leuk presentje toe bij hun aankoop in de winkel.
Wij zijn open van 12.00 - 17.00 op zaterdag 2 november en zondag 3 november van 10.00 tot 17.00 uur.
Hierna zullen wij geopend zijn op de woensdagen en de zaterdagen van 10.00 tot 17.00 uur.
Voor de maanden november en december zullen er nog extra koopavonden en koop zondagen worden toegevoegd die worden bekend gemaakt via onze kanalen en hier op Marktplaats.
 
Adres:
Schuttersstraat 25
Beek (Limburg)opening
 
De koffie en thee staan voor u gereed, alsook onze medewerkers die u zullen adviseren en wegwijs zullen maken in ons pand.
Kunt u de locatie niet vinden? Kijk uit naar het logo van de hond op ons pand, deze is namelijk niet te missen!!!
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig!
10 minuten loopafstand van station Beek-Elsloo.
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig!
10 minuten loopafstand van station Beek-Elsloo.

We vieren het meteen een heel weekend. Zaterdag en zondag gaan we open en kunt u bij ons terecht voor uw tweedehands lego, nieuwe lego parts, nieuwe lego sets. Onze toko gaat open op zaterdag 2 november van 12.00 - 17.00 uur en zondag 3 november van 10.00 - 17.00 uur 
Adres: 
Schuttersstraat 2
Beeklego

De koffie en thee staat gereed, alsook onze medewerkers. 
Kunt u de locatie niet vinden? Kijk uit naar het logo, deze is. niet te missen op ons hoekpand.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig! En we liggen op loopafstand van het station. U kunt ons hoekpand al zien liggen vanaf de spoorwegovergang. 

A.s. zaterdag 5 en zaterdag 12 oktober is het zover! We houden een soft opening. 
Dit houdt in dat onze toko open is, maar dat er voor de officiële opening nog wat puntjes op de i gezet moeten worden, laatste verbeteringen aangebracht worden. 

Desalniettemin is er meer dan genoeg tweedehands lego aanwezig om lekker in te graaien en uw onderdelen ertussen te zoeken. 
De nieuwe legoparts hangen klaar! En de rekken zijn gevuld met nieuwe lego sets! Genoeg te shoppen dus!

Onze toko gaat open van 10.00 - 17.00 op zaterdag 5 en 12 oktober. 
Adres: tenor 2
Schuttersstraat 25
Beek 

De koffie en thee staat gereed, alsook onze medewerkers. 
Kunt u de locatie niet vinden? Kijk uit naar het logo, deze is. niet te missen op ons pand 

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig!

 
Vanaf november 2019 (en wellicht al eerder) kunt u op afspraak uw nieuwe en tweedehands parts op onze nieuwe locatie te Beek komen uitzoeken en kopen. Wilt u toch liever online uw parts bestellen dan kan dit natuurlijk ook nog steeds. 
Zowel online als in ons pand te Beek bieden we een grote voorraad en variatie aan tweedehands en nieuwe lego aan. Komt u stenen/parts te kort of bent u uw eigen bouwwerk aan het maken? Dan is dit de plaats waar u voor uw lego terecht kunt. 
IMG 9416