logo

     blog
Het is zover. We kunnen het eindelijk bekend maken. Vanaf zaterdag 20 juni gaat de toko weer open.
We hebben de nodige aanpassingen doorgevoerd, ook wij houden ons aan de nieuwe tijdelijke regels. Gezondheid staat voorop!
We vragen dan ook met klem aan de bezoekers om deze regels na te leven. Het is ook begrijpelijk dat een aantal van onze bezoekers zitten te springen om weer langs te komen. Toch hopen we dat u er rekening mee houdt dat niet iedereen tegelijk binnen kan komen. Als u met meerdere mensen komt, dan kan het zijn dat daardoor andere mensen buiten moeten wachten tot u klaar bent.
Onze extra huisregels zijn dan ook als volgt:
Tijdelijke extra huisregels
In verband met het corona virus, nemen wij extra maatregelen, om uw en onze gezondheid zo goed mogelijk te beschermen.
 • Houd 1,5 meter afstand, voor de toko en in de toko
 • Kom zoveel mogelijk alleen naar de toko
 • Als u koorts/verhoging heeft, verkouden bent,overmatig hoest, of zich kortweg niet lekker voelt, gelieve niet de toko te betreden. Kom dan op een moment terug als u vrij bent van klachten
 • Doe doelgericht uw inkopen
 • Raak alleen het product aan dat u nodig heeft
 • Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op
 • Betaal met pin of contactloos
 • Bij contant afrekenen, graag geld op de toonbankleggen, niet in de hand geven
 • Wij mogen maar een aantal mensen tegelijk binnenlaten. Bij de deur staan winkelmandjes, deze dient u mee te nemen als u binnen komt. Zijn deze op, dan is de toko vol en dient u buiten te wachten tot iemand klaar is met zijn bezoek
 • Handen desinfecteren VOOR en NA het tweedehands lego grabbelen
Op dit moment kunnen wij de veiligheid en gezondheid van u en onze medewerkers niet meer voldoende garanderen. Daarom heeft Partijhandel Limpens na afweging van verschillende factoren besloten om onze toko vanaf woensdag 25 maart tot nader order te sluiten, en zo verdere verspreiding van het coronavirus te beperken.
Dit was voor ons geen eenvoudige beslissing, maar wij vinden het belangrijk om zelf onze verantwoordelijkheid te nemen.
Via marktplaats kunt u gewoon blijven bestellen.
Wij zullen de komende weken zelfs ons assortiment via dit kanaal uit gaan breiden! We houden u op de hoogte!
Op marktplaats vindt u ons via: klik hier!
 

In verband met het corona virus, nemen wij extra maatregelen, om zo lang mogelijk open te blijven voor u. En vooral uw en onze gezondheid zo goed mogelijk te beschermen. 


 • -  Handen wassen in het keukentje VOOR en NA het tweedehands lego grabbelen.
 • -  Bij contant afrekenen, graag geld op de toonbank leggen, niet in de hand geven.
 • -  Als u koorts/verhoging heeft, verkouden bent, overmatig hoest, of zich kortweg niet lekker voelt, gelieve niet de winkel te betreden. Kom dan op een moment terug als u vrij bent van klachten. 
 • -  Houdt 1,5 m afstand van elkaar. 
 • -  Wij laten maar een beperkt aantal mensen binnen. Op het moment dat dat limiet bereikt is, gelieve even buiten te wachten tot er weer mensen vertrekken uit onze toko.
 

Black Friday komt eraan, de feestmaand komt eraan. Allemaal leuk leuk leuk! En het duurt veel te kort, maar soms ook veel te lang als we naar de portemonnee kijken. Omdat het veel te kort duurt gaan wij vanaf heden tot en met januari 2020 acties houden. En om te beginnen omdat het dure dagen zijn geven wij tot en met januari 2020 op de woensdag middag korting! Wanneer u bij ons tweedehands LEGO komt graaien op woensdag middag tussen 12.00 en 17.00 uur, krijgt u 20% korting op deze LEGO. 
Nou dat is lekker meegenomen he?En ook op woensdagmiddag staan de koffie/thee/lekkers en onze medewerkers (en natuurlijk de hopen LEGO, nieuwe LEGO onderdelen, LEGO sets) voor u gereed. 
Adres:Schuttersstraat 25Beek (Limburg)Kunt u de locatie niet vinden? Kijk uit naar het logo van de hond op ons pand, deze is namelijk niet te missen!!!Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig!10 minuten loopafstand van station Beek-Elsloo.

tenor 2