logo

     blog
Op dit moment kunnen wij de veiligheid en gezondheid van u en onze medewerkers niet meer voldoende garanderen. Daarom heeft Partijhandel Limpens na afweging van verschillende factoren besloten om onze toko vanaf woensdag 25 maart tot nader order te sluiten, en zo verdere verspreiding van het coronavirus te beperken.
Dit was voor ons geen eenvoudige beslissing, maar wij vinden het belangrijk om zelf onze verantwoordelijkheid te nemen.
Via marktplaats kunt u gewoon blijven bestellen.
Wij zullen de komende weken zelfs ons assortiment via dit kanaal uit gaan breiden! We houden u op de hoogte!
Op marktplaats vindt u ons via: klik hier!
 

In verband met het corona virus, nemen wij extra maatregelen, om zo lang mogelijk open te blijven voor u. En vooral uw en onze gezondheid zo goed mogelijk te beschermen. 


  • -  Handen wassen in het keukentje VOOR en NA het tweedehands lego grabbelen.
  • -  Bij contant afrekenen, graag geld op de toonbank leggen, niet in de hand geven.
  • -  Als u koorts/verhoging heeft, verkouden bent, overmatig hoest, of zich kortweg niet lekker voelt, gelieve niet de winkel te betreden. Kom dan op een moment terug als u vrij bent van klachten. 
  • -  Houdt 1,5 m afstand van elkaar. 
  • -  Wij laten maar een beperkt aantal mensen binnen. Op het moment dat dat limiet bereikt is, gelieve even buiten te wachten tot er weer mensen vertrekken uit onze toko.
 

Black Friday komt eraan, de feestmaand komt eraan. Allemaal leuk leuk leuk! En het duurt veel te kort, maar soms ook veel te lang als we naar de portemonnee kijken. Omdat het veel te kort duurt gaan wij vanaf heden tot en met januari 2020 acties houden. En om te beginnen omdat het dure dagen zijn geven wij tot en met januari 2020 op de woensdag middag korting! Wanneer u bij ons tweedehands LEGO komt graaien op woensdag middag tussen 12.00 en 17.00 uur, krijgt u 20% korting op deze LEGO. 
Nou dat is lekker meegenomen he?En ook op woensdagmiddag staan de koffie/thee/lekkers en onze medewerkers (en natuurlijk de hopen LEGO, nieuwe LEGO onderdelen, LEGO sets) voor u gereed. 
Adres:Schuttersstraat 25Beek (Limburg)Kunt u de locatie niet vinden? Kijk uit naar het logo van de hond op ons pand, deze is namelijk niet te missen!!!Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig!10 minuten loopafstand van station Beek-Elsloo.

tenor 2
Morgen en overmorgen is het zover! Ons gloednieuwe Lego pand wordt geopend!
De vele diverse nieuwe setjes met legoparts hangen klaar! En de rekken zijn gevuld met de allernieuwste lego sets tegen zeer aantrekkelijke prijzen!
Daarnaast is er meer dan genoeg tweedehands lego aanwezig om lekker in te graaien en uw onderdelen ertussen uit te zoeken!
Speciaal voor dit openingsweekend hebben wij diverse extraatjes. Zo zal er een heuse minifiguur zo weggelopen uit StarWars voor de kinderen aanwezig zijn waarmee ze op de foto kunnen gaan.
Zolang de voorraad strekt staat er een heerlijk stuk taart klaar voor elke bezoeker, en voor de eerste honderd kopende klanten voegen wij een leuk presentje toe bij hun aankoop in de winkel.
Wij zijn open van 12.00 - 17.00 op zaterdag 2 november en zondag 3 november van 10.00 tot 17.00 uur.
Hierna zullen wij geopend zijn op de woensdagen en de zaterdagen van 10.00 tot 17.00 uur.
Voor de maanden november en december zullen er nog extra koopavonden en koop zondagen worden toegevoegd die worden bekend gemaakt via onze kanalen en hier op Marktplaats.
 
Adres:
Schuttersstraat 25
Beek (Limburg)opening
 
De koffie en thee staan voor u gereed, alsook onze medewerkers die u zullen adviseren en wegwijs zullen maken in ons pand.
Kunt u de locatie niet vinden? Kijk uit naar het logo van de hond op ons pand, deze is namelijk niet te missen!!!
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig!
10 minuten loopafstand van station Beek-Elsloo.
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig!
10 minuten loopafstand van station Beek-Elsloo.

We vieren het meteen een heel weekend. Zaterdag en zondag gaan we open en kunt u bij ons terecht voor uw tweedehands lego, nieuwe lego parts, nieuwe lego sets. Onze toko gaat open op zaterdag 2 november van 12.00 - 17.00 uur en zondag 3 november van 10.00 - 17.00 uur 
Adres: 
Schuttersstraat 2
Beeklego

De koffie en thee staat gereed, alsook onze medewerkers. 
Kunt u de locatie niet vinden? Kijk uit naar het logo, deze is. niet te missen op ons hoekpand.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig! En we liggen op loopafstand van het station. U kunt ons hoekpand al zien liggen vanaf de spoorwegovergang.