logo

     blog
Yess! We kunnen weer even wat meer!
De voorwaarden volgend waarop onze toko weer te bezoeken is vanaf woensdag 3 maart, kan er weer geshopt worden. We gaan open van woensdag t/m zaterdag.
De regels en hoe gaan wij dit invullen:
- minimaal 4 uur van te voren kan er een afspraak voor reservering gemaakt worden, via het contact formulier van www.partijhandellimpens.nl of via bericht via onze Social Media
Heeft u geen bevestiging van uw afspraak van ons ontvangen, dan gaat uw aanvraag voor bezoek niet door.
- Het bezoek moet minimaal 10 min. duren.
- De overige al genomen extra maatregelen tegen corona blijven natuurlijk gehandhaafd, deze zijn ook op verschillende plekken in onze toko als ook op onze website te vinden.
- Wanneer u een reservering naar ons zend, gelieve aan te geven of u voor het tweedehands deel en/of nieuwe sets/onderdelen komt
- Komt u alleen voor de nieuwe sets/ nieuwe onderdelen, dan kan hier voor een tijdvak van 30 mins voor gereserveerd worden.
- Komt u voor tweedehands grabbelen, dan kan hier een tijdvak van 1,5 uur voor gereserveerd worden.
- Het kan zijn dat er op het door u gewenste tijdvak/dag geen plaats meer is, wij stellen u dan een ander tijdvak voor. We moeten nu eenmaal roeien met de riemen die we hebben.
- In deze is het ontzettend belangrijk dat u alleen naar de toko komt, anders neemt u direct een plek die door iemand anders gereserveerd kan worden in.
- Een kwartier voordat uw tijdvak afloopt zullen we u een seintje geven dat u nog een kwartier heeft, gelieve op dat moment uw bezoek af te ronden zodat daarna de volgende afspraak op tijd zijn/haar bezoek kan starten.
- In het geval dat u gereserveerd heeft voor het tweedehands deel en de nieuwe sets/onderdelen, geeft de winkelmedewerker u aan wanneer u naar de andere afdeling kunt.
- Even snel een setje ophalen welke online is besteld is niet mogelijk. Deze tijdvakken zijn voor bezoekers welke niet online hebben besteld en minimaal 10 min. in de toko vertoeven.
Last but not least. We weten dat het niet ideaal is, maar we zijn allang blij dat we weer wat meer kunnen. Zolang iedereen zich aan de gestelde regels houdt kunnen wij bezoek op afspraak ook blijven aanbieden. Met de hoop natuurlijk dat er snel weer meer mogelijk is!